Προϊόντα μακιγιάζ από την ORIFLAME



Σας έχω ξαναγράψει πως συχνά η Oriflame βγάζει σε προσφορά κάποια προϊόντα της, που αξίζει να τα αγοράσεις γιατί συμφέρουν πάρα πολύ. 
Σήμερα θα σας δείξω τι αγόρασα πρόσφατα.
Πήρα ένα πακέτο τριών προϊόντων, (αυτό διάλεξα από τα 3 πακέτα που μου πρότειναν), που είχε μέσα ένα eye liner μια παλέτα eye shadow και ένα κραγιόν. 
Και τα 3 τα αγόρασα κάτω από 10 ευρώ.




Το κραγιόν από την σειρά THE ONE 5 IN 1 και με κωδικό 32718, είναι ένα φανταστικό κραγιόν που αφήνει τα χείλη βελούδινα χωρίς να προκαλεί σκασίματα ή ξηρότητα. Σούπερ ενυδατικό λοιπόν σε απόχρωση βιολετί. Για χείλη ζουμερά και αισθησιακά.



Το eye liner STYLO JUMBO από την σειρά THE ONE σε χρώμα μαύρο έχει τέλεια κάλυψη και από την στιγμή της εφαρμογής του μένει στην θέση του χωρίς να αλλοιωθεί. Είναι σαν μαρκαδόρος και βολεύει πολύ γιατί κάνει την γραμμή σωστά χωρίς να ξεφεύγει και να προκαλεί μουτζούρες.


 
Τελευταίο αλλά εξίσου καλό με τα άλλα το COLOUR MATCH EYE SHADOW DUO πάλι από την σειρά THE ONE στην απόχρωση midnight purple. Έχει πλούσια υφή και ο συγκεκριμένος χρωματισμός δημιουργεί ένα αποτέλεσμα τέλειο ειδικά για τις βραδινές εξόδους.

Υ.Γ. Το κείμενο το έγραψα γιατί κατά καιρούς σας μιλάω για προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιώ. Ουδεμία σχέση επαγγελματική ή άλλη έχω με την εταιρεία.


Μ. Στρατή
stratimina68.blogspot.gr








Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γυναικεία tips ομορφιάς

Μοσχάρι νουά με τυρί και ζαμπόν

Η "μηχανή" του περήφανου μπαμπά (ΑΝΕΚΔΟΤΟ)