Ειδήσεις που παίζουν...


  • Μετρήσεις που έγιναν στα αστικά λύματα έδειξαν πως στα χρόνια της κρίσης στην Αθήνα έχει αυξηθεί δραματικά η χρήση ψυχοφαρμάκων και άλλων παράνομων ουσιών. Περισσότερο από όλα η αύξηση αφορούσε σε αντικαταθλιπτικά, αγχολυτικά, φάρμακα για την υπέρταση και για το έλκος. 
  •   Ο ευέξαπτος κύριος Πολάκης έκανε νέα ανάρτηση απευθυνόμενος  στην δημοσιογράφο κ. Τσικρίκα του ALPHA που είπε την γνώμη της στον Πρωθυπουργό στην ΔΕΘ. Της είπε πως ήταν λάθος να ρωτήσει τον πρωθυπουργό γιατί την απολύει και ότι θα έπρεπε αυτήν την ερώτηση να την κάνει στον εργοδότη της κ. Κοντομηνά. 
  • Έγινε εισαγγελική έρευνα στο γραφείο της συζύγου του κ. Στουρνάρα,  κ. Σταυρούλας Νικολοπούλου. Αυτό όλο έγινε με εντολή της εισαγγελέως διαφθοράς Ελένης Ράικου με αφορμή οικονομικά ατοπήματα του ΚΕΕΛΠΝΟ. 
  • Έγινε η έκταφη της σορού του Αλέξανδρου Βέλλιου. Οι αρχές μετά από κάποιες εξετάσεις που θα πραγματοποιηθούν θέλουν να δουν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.
  • Η υπουργός Θεανώ Φωτίου μετά από τις δηλώσεις που είχε κάνει παλαιότερα περί "γεμιστών" ξαναχτύπησε λέγοντας ότι φταίνε τα ΜΜΕ που λένε πως έγιναν φοβερές μειώσεις στις συντάξεις. Ότι στην πραγματικότητα δεν ισχύει κάτι τέτοιο. 
  • Νίκη του Ολυμπιακού επί της Ελβετικής Γιουνγκ Μπόις με 0-1 για την πρώτη αγωνιστική του δευτέρου ομίλου του Europa League. Ήττα για Παναθηναϊκό, ισοπαλία για ΠΑΟΚ. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γυναικεία tips ομορφιάς

Μοσχάρι νουά με τυρί και ζαμπόν

Η "μηχανή" του περήφανου μπαμπά (ΑΝΕΚΔΟΤΟ)