Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016

Ένα διαμάντι στη θάλασσα. Superferry (Άνδρος)

Superferry (Άνδρος)
Ένα διαμάντι στη θάλασσα


Ένα πλοίο στολίδι για τις Κυκλάδες έκανε την εμφάνισή του στις 29/6/2016 στο λιμάνι της Ραφήνας. Το όνομα αυτού, Superferry (Άνδρος) της εταιρείας GOLDEN STAR FERRIES. Ανήκει στα αδέλφια Δημήτρη και Γιώργο Στεφάνου που η καταγωγή τους είναι από το όμορφο νησί της Άνδρου. Τα εγκαίνια του καραβιού έγιναν το βράδυ στις 20.00 και οι φιλόξενοι πλοιοκτήτες υποδέχτηκαν πλήθος κόσμου επωνύμων και μη. Από την είσοδο σου στο πλοίο έχεις την αίσθηση πως δεν θα ταξιδέψεις με ένα απλό επιβατικό αλλά με ένα κρουαζιερόπλοιο. Η χλιδή του φαίνεται παντού. Στα ωραία σαλόνια του με τους αναπαυτικούς-μοντέρνους καναπέδες και πολυθρόνες. Στα υπέροχα δάπεδα, στις καπληκτικές κουρτίνες και στόρια που στολίζουν τα παράθυρα. Στην μοντέρνα πρώτη θέση με τα υπέροχα χρώματα και την καταπληκτική μοκέτα που βουλιάζει το πόδι σου σε αυτήν. Στις άνετες  τουαλέτες. Στο καφέ σκούρο ξύλο που ζεσταίνει τους χώρους. Στις ασπρόμαυρες και όχι μόνο τοιχογραφίες από τα νησιά μας. Στους άνετους εξωτερικούς χώρους. Και τέλος αλλά το σημαντικότερο στην άψογη εξυπηρέτηση του προσωπικού. 
Το πλοίο θα ξεκινήσει στις 7/7/2016. 
Το ταξίδι που θα κάνει θα έχει ως εξής. Κάθε πρωί θα αναχωρεί από Ραφήνα με προορισμό  Άνδρο,Τήνο, Μύκονο. Και το απόγευμα θα φεύγει από Μύκονο με προορισμό Τήνο, Άνδρο και θα δένει το βράδυ στο λιμάνι της Ραφήνας. 
Εγώ δεν έχω να ευχηθώ τίποτα άλλο από το να διασχίζει ήρεμες θάλασσες και να έχει καλά ταξίδια!!!  
Ο ένας από τους πλοιοκτήτες Δημήτρης Στεφάνου.
Κοινωνικός και ευχάριστος με όσους τον πλησίασαν. Και ο αδελφός του λίγο πιο πέρα Γιώργος, εξίσου ανθρώπινος.
Μ. Στρατή
Κείμενο και φωτογραφίες:stratimina68.blogspot.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πανωφόρια, οι τάσεις του φετινού χειμώνα

Μπήκαμε και επίσημα στο χειμώνα και τ α κρύα έχουν πιάσει για τα καλά.  Τα μαγαζιά λόγω των γιορτών έχουν βγάλει πληθώρα από πανωφόρι...