Αγαπημένα και οικονομικά προϊόντα από την ORIFLAME

Τα προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς που εδώ και λίγο καιρό έχουν γίνει τα αγαπημένα μου, είναι από την ORIFLAME.
Η ORIFLAME είναι μια εταιρεία που λειτουργεί με την ((απευθείας πώληση))ή Online.
Έτσι τα προϊόντα της είναι σε χαμηλές τιμές γιατί φτάνουν στον καταναλωτή είτε μέσω συνεργατών της εταιρείας, είτε από την εταιρεία κατευθείαν.
Θα σας δείξω τώρα τι έχω αγοράσει εδώ και καιρό και έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένη.



Προϊόν για τον καθαρισμό προσώπου. Αναζωογονεί την επιδερμίδα με τον πλούσιο αφρό που κάνει και την αφήνει λαμπερή και απαλή. Περιέχει έλαιο τεϊόδεντρου που είναι γνωστό για τις αντιμικροβιακές ιδιότητες του. Έχει την δυνατότητα να κάνει εξυγίανση της επιδερμίδας.


Το δεύτερο προϊόν είναι η κρέμα ματιών από την σειρά OPTIMALS. H ((Seeing is Believing)) είναι μια ενυδατική κρέμα που αναζωογονεί, μειώνει τις σακούλες, τους μαύρους κύκλους, φωτίζει την περιοχή των ματιών και γενικά έχει πολλαπλή δράση.


Τρίτο προϊόν η ενυδατική κρέμα ημέρας ((Essentials)). Αφήνει το δέρμα του προσώπου απαλό, το ενυδατώνει και αφήνει ένα υπέροχο απαλό άρωμα.


Τέταρτο προϊόν από τη σειρά ((SILK Beauty)) το  ((24 hour soft skin body cream)). Ενυδατώνει το δέρμα, ειδικά φτέρνες και αγκώνες, περιέχει έλαιο νυχτολούλουδου και ενυδατική πρωτεΐνη μεταξιού. Αφήνει ένα φανταστικό άρωμα που κρατάει πολλές ώρες. Έχει τέλεια απορρόφηση.


Σημείωση:
*Τα προϊόντα που σας έδειξα είναι καθαρά δική μου επιλογή.
*Δεν έχω κάποιο κέρδος από την εταιρεία. 

Μ. Στρατή
/
  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γυναικεία tips ομορφιάς

Μοσχάρι νουά με τυρί και ζαμπόν

Η "μηχανή" του περήφανου μπαμπά (ΑΝΕΚΔΟΤΟ)