Γυναικεία μυστικά ομορφιάς και υγείας

                       
1) Οι κόκκινες, οι σκούρες και οι έντονες αποχρώσεις στο κραγιόν, (φέτος είναι must), κάνουν τα δόντια σου να φαίνονται λευκότερα.

2) Αν τα μαλλιά σου είναι λαδωμένα και πρέπει ξαφνικά να βγεις, μην αγχώνεσαι. Ρίξε στις ρίζες ταλκ, βάλε τα δάχτυλά σου ανάμεσά τους να πάει παντού και να δώσει όγκο. Βουρτσίζεις και είσαι έτοιμη.

3) Όταν βγάζεις τα φρύδια σου να απομακρύνεις τις τριχούλες με την φορά που έχουν. Όχι από την αντίθετη γιατί έτσι θα πονάς.

4) Αν τα μάτια σου δείχνουν πρησμένα με μαύρους κύκλους υπάρχουν φυσικές λύσεις. Άπλωσε γύρω από αυτά γιαούρτι, περίπου για 10 λεπτά. Ξεβγάζεις και βλέπεις την διαφορά. Εναλλακτικές λύσεις είναι να βάλεις κάτω από τα βλέφαρα μια φέτα πατάτας ή αγγουριού. Το αφήνεις για λίγα λεπτά και μετά ξεβγάζεις με μπόλικο νερό.

5) 7-8 ποτήρια νερό την μέρα κάνουν το δέρμα σας να δείχνει λαμπερό και νεανικό και τον οργανισμό σας να λειτουργεί σωστά.

6) Αν πίνεις κάθε πρωί, (πριν οτιδήποτε άλλο), ένα ποτήρι χλιαρό νερό με μια φέτα λεμονιού βγάζεις τις τοξίνες από τον οργανισμό σου και κάνεις την επιδερμίδα σου να δείχνει υγιής.

7) Το άρωμά σου θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής αν το βάζεις στο ψυγείο.

8) Για να στεγνώσουν γρήγορα τα φρεσκοβαμμένα νύχια σου, βάλτα για λίγο κάτω από το  τρεχούμενο κρύο νερό της βρύσης.

9) Να βάζεις την αντιηλιακή κρέμα προσώπου σου και το χειμώνα.

10) 45 λεπτά έντονο περπάτημα την μέρα ή τουλάχιστον 3 με 4 φορές την βδομάδα κάνει πολύ καλό στο σώμα σου και στην καρδιά.


Σχόλια

  1. Πόσο χρήσιμες συμβουλές μαζεμένες σε μια ανάρτηση για να μην τις χάνουμε...
    Μπράβο βρε Μίνα!!!
    Σ' ευχαριστούμε! :-*

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γυναικεία tips ομορφιάς

Μοσχάρι νουά με τυρί και ζαμπόν

Η "μηχανή" του περήφανου μπαμπά (ΑΝΕΚΔΟΤΟ)