Κύριε Σαμαρά δεν μας τα λες καλά!

 
                    

Κράτησα μερικές φράσεις του κ. Σαμαρά πριν και μετά την τρίτη ψηφοφορία. 

Τον άκουσα να λέει:
<<Φτύσαμε αίμα τα τελευταία χρόνια για να κρατήσουμε την Ελλάδα όρθια>>.
<<Παράλογη περιπέτεια η προσφυγή στις κάλπες>>.
<<Αν γίνουν εκλογές, θα τις κερδίσουμε. Και να σας πω και κάτι; Το αισθάνομαι. Όπου και να πάτε το αισθάνεστε και εσείς>>.
<<Η χώρα δεν έχει χρόνο για χάσιμο>>.
<<Καταφέραμε πολλά αυτά τα χρόνια. Ο ελληνικός λαός δεν θα επιτρέψει να πάνε χαμένες οι θυσίες του και να γυρίσουμε στα ελλείμματα>>.
<<Αλήθεια και ευθύνη, όχι συκοφαντίες, ψέμματα, λαϊκισμός και πυροτεχνήματα, όχι εκλογικοί εκβιασμοί>>.

Κύριε Σαμαρά δεν μας τα λες καλά!

-Αίμα δεν έφτυσες εσύ και οι άλλοι ακόλουθοί σου καρεκλοκένταυροι. Αίμα έφτυσε και συνεχίζει να φτύνει ο ελληνικός λαός στο βούρκο που τον έριξες τα τελευταία χρόνια.

-Από πότε κ.Σαμαρά οι εκλογές είναι "παράλογη περιπέτεια"; 
Με τις εκλογές πραγματώνεται άμεσα και δηλώνεται με τρόπο οριστικό η βούληση του εκλογικού σώματος σε δεδομένη στιγμή. Άσε λοιπόν να δούμε τι θέλει ο λαός την συγκεκριμένη στιγμή για τα "καλά" που έχεις κάνει. Θα σε επιβράβευσει ή θα σε στείλει...;

-Όσο για το ότι "αισθάνεσαι" πως θα κερδίσεις, τι να πω; 
Εσύ δεν θα έπρεπε να γίνεις πρωθυπουργός! Εσύ θα έπρεπε να γίνεις μέντιουμ!
Άλλωστε μιλάς και με τον θεό συχνά οπότε...τι να λέμε.

-Η χώρα κ.Σαμαρά έχει χάσει αρκετό χρόνο, όχι μόνο με σένα αλλά και με άλλους. Και γνώμη μου είναι πως εσύ νοιάζεσαι μόνο για τον χρόνο που θα χάσεις από την πρωθυπουργική σου πολυθρόνα, για τίποτα άλλο.

-´Ασε τον ελληνικό λαό να πράξει όπως εκείνος νομίζει. Όσο για τα ελλείμματα που λες πως δεν θα επιστρέψει, μάλλον δεν έχεις επίγνωση. Ο ελληνικός λαός, ΖΕΙ μέσα στο έλλειμμα.

-Και τέλος εσύ ήσουν αυτός που προεκλογικά, στις εκλογές τις προηγούμενες αλλά και μετά την εκλογή σου μας γέμισες με ψέμματα. Για σκέψου λίγο; Τι έλεγες πριν βγεις και τι έκανες μετά. Όσο για τους εκβιασμούς που λες, να βάζεις και τον εαυτό σου μέσα.

-´Ασε το κήρυγμα λοιπόν και κάνε την δική σου αυτοκριτική αυτόν το μήνα. Μπορεί το πνεύμα των γιορτών να σε κάνει να μας πεις και μια <<συγνώμη>>! 
Αλλά τι λέω τώρα; 
Η <<συγνώμη>> θέλει κότσια. 







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γυναικεία tips ομορφιάς

Μοσχάρι νουά με τυρί και ζαμπόν

Η "μηχανή" του περήφανου μπαμπά (ΑΝΕΚΔΟΤΟ)