Σε "σήψη" το κυβερνητικό σώμα.



"Όταν το μυρμήγκι βγάζει φτερά, πεθαίνει"

Τη θέση του μυρμηγκιού έχει πάρει η κυβέρνηση με την ψήφο εμπιστοσύνης που ζήτησε χθες και θα την πάρει την ερχόμενη βδομάδα.
Βλέποντας λοιπόν Αντώνης και Βαγγέλης, ότι έρχεται το τέλος τους με το κλίμα αβεβαιότητας που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο καιρό και με την φημολογία των πρόωρων  εκλογών, είπαν να "βγάλουν φτερά"! 
Θέλουν με αυτό τον τρόπο να δείξουν και εντός και εκτός συνόρων ότι η κυβέρνηση είναι δυνατή. Προσπαθούν έτσι  να πάρουν παράταση "ζωής"μέχρι το Φεβρουάριο που θα ξεκινήσει η ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Έχοντας λοιπόν όλα αυτά κατά νου, συν την βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, είπαν να "διασωληνώσουν" τα τομάρια τους για λίγους μήνες και με αυτό τον τρόπο να κερδίσουν χρόνο.

Δε έχουν καταλάβει ή δεν θέλουν να καταλάβουν, πως τα τελευταία μέτρα (φόροι) που έβαλαν στον ελληνικό λαό, λειτούργησαν αθροιστικά με τα προηγούμενα και προκάλεσαν "σήψη" στο κυβερνητικό τους σώμα. Η "σήψη" λοιπόν αυτή έχει προχωρήσει και έχει σαπίσει όλα τα ζωτικά τους όργανα. Η διασωλήνωση δεν μπορεί να τους βοηθήσει, γιατί πολύ απλά είναι ήδη νεκροί.

ΖΩΗ ΣΕ ΜΑΣ!

             
                                  Μ. Στρατή










Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γυναικεία tips ομορφιάς

Μοσχάρι νουά με τυρί και ζαμπόν

Η "μηχανή" του περήφανου μπαμπά (ΑΝΕΚΔΟΤΟ)