Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2014

Ο καιρός σήμερα

Τρίτη 07/01/2014

Νεφώσεις με βροχές στη Θεσσαλία, την Κεντρική και Ανατολική Στερεά, την Ανατολική Πελοπόννησο και το Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο, περιμένουμε την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014. Τα φαινόμενα σταδιακά θα περιοριστούν στην Κρήτη ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι βελτιωμένος.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 15 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 16 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 7 έως 19 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 8 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και στα νότια από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί, αλλά από το μεσημέρι και μετά στο Κεντρικό και Δυτικό Αιγαίο θα στραφούν σε βοριάδες ισχυρούς. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί ασθενείς και στον Πατραϊκό τοπικά μέτριοι έως ισχυροί.

Νεφώσεις με βροχές και βελτίωση από το μεσημέρι και μετά περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι, στρεφόμενοι το βράδυ στο Νότιο Ευβοϊκό σε βόρειους ισχυρούς.

Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Πηγή:www.meteo.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι να μου πείτε και εσείς γατάκια...; (ΑΝΕΚΔΟΤΟ)

Σε μια πλατεία στο κέντρο της Αθήνας συζητούν τρία παιδάκια για τις δουλειές που κάνουν οι μπαμπάδες τους. Ο μικρός Κωστάκης περήφανο...