Ο καιρός σήμερα

Πέμπτη 02/01/2014

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στο Αιγαίο που κατά τόπους στα νοτιοανατολικά θα είναι έντονες και ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά, περιμένουμε την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2013. Νωρίς το πρωί τοπικές βροχές θα σημειωθούν και στην Ανατολική Στερεά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 12 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 14 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 6 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 11 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Αυξημένες κατά περιόδους νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές νωρίς το πρωί, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι στο Σαρωνικό και ισχυροί στο Νότιο Ευβοϊκό με σταδιακή εξασθένηση.

Αυξημένες νεφώσεις έως το μεσημέρι, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς.

Πηγή:www.meteo.gr/


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γυναικεία tips ομορφιάς

Μοσχάρι νουά με τυρί και ζαμπόν

Η "μηχανή" του περήφανου μπαμπά (ΑΝΕΚΔΟΤΟ)