Δεν φαντάζεστε τι κάνει αυτό το προϊόν στα ταλαιπωρημένα μαλλιά!



Εμείς οι γυναίκες έχουμε μεγάλη "τρέλα" με τα μαλλιά μας και οι περισσότερες από εμάς με το να κάνουμε συνέχεια βαφές και διάφορες άλλες τεχνικές επεξεργασίες, τα καταστρέφουμε.
Μετά προσπαθούμε ξοδεύοντας πολλά χρήματα σε έλαια, μάσκες, ειδικά σαμπουάν και conditioners να τα επαναφέρουμε. 
Δεν λέω, στην αγορά υπάρχουν πάρα πολλά καλά προϊόντα για την αναδόμηση και επανόρθωση τους, αλλά εγώ σήμερα θα σας πω για κάτι πραγματικά θαυματουργό!!!   
Μου το είχε συστήσει η κομμώτρια μου όταν είχα καταστρέψει τα μαλλιά μου από ντεκαπάζ.  
Το μαγικό προϊόν δεν είναι άλλο από την μαγιονέζα.
Ναι, ναι καλά ακούσατε! Η μαγιονέζα!
Μια φορά την εβδομάδα, που  έχoυμε άνεση χρόνου βάζουμε στα μαλλιά μας με τις παλάμες μας και ανάλογα με το μήκος τους όση ποσότητα μαγιονέζας χρειάζεται ώστε να είναι όλα νωπά από αυτήν. Εγώ δεν βάζω στην ρίζα. Μετά με μεμβράνη τα τυλίγουμε όλα. Την αφήνουμε να δράσει για τουλάχιστον 3 ώρες. Βασικά όσο περισσότερη ώρα τόσο καλύτερα. 
Αφού περάσει ο χρόνος μπαίνουμε στο ντους και απλώνουμε  στα μαλλιά μας (πριν το νερό) μια καλή ποσότητα σαμπουάν και κάνουμε  μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής. Έπειτα ρίχνουμε  νερό και αφαιρούμε  το προϊόν. Οπωσδήποτε θα πρέπει να βάλουμε και δεύτερη φορά σαμπουάν μπορεί και τρίτη ώστε να μη μείνουν υπολείμματα. 
Από την πρώτη φορά θα δείτε διαφορά. Μετά από λίγο καιρό τα άτονα, θαμπά μαλλιά σας θα είναι λαμπερά, γερά και μεταξένια.

Έχουμε διαβάσει και ακούσει κατά καιρούς πως το ελαιόλαδο θρέφει τα μαλλιά μας και τους δίνει ενυδάτωση. Επίσης ότι το αυγό τους κάνει καλό επειδή περιέχει πρωτεΐνη που τα κάνει δυνατά και ενισχύει την ανάπτυξη τους. Αφού λοιπόν η μαγιονέζα περιέχει τα δύο αυτά συστατικά συν το λεμόνι που δίνει λάμψη, φανταστείτε το καλό που τους προσφέρει.
Θα με θυμηθείτε όταν δείτε τα αποτελέσματα!

-Η μαγιονέζα μπορεί να είναι η πιο φθηνή του εμπορίου. Δεν χρειάζεται να πάρετε κάποια ακριβή. Την ίδια δουλειά θα κάνει.

 Υ.Γ. Αν είστε αλλεργικές σε κάποιο συστατικό  μην την χρησιμοποιήσετε.

Κείμενο:Μ. Στρατή
  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γυναικεία tips ομορφιάς

Η "μηχανή" του περήφανου μπαμπά (ΑΝΕΚΔΟΤΟ)

Μοσχάρι νουά με τυρί και ζαμπόν