Travel size προϊόντα της VICHY που αξίζει να δοκιμάσεις.


Σήμερα θα σας παρουσιάσω ένα σετ από travel size προϊόντα της VICHY που αγόρασα τελευταία και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη. Η τιμή είναι  πολύ καλή και αξίζει να τα δοκιμάσεις.




1) VISHY LIFTACTIV SUPREME (15ml)
Αντιρυτιδική κρέμα προσώπου για μικτές και κανονικές επιδερμίδες. Έχει λεπτόρρευστη υφή και αφήνει ματ αποτέλεσμα. Βοηθά στην επανόρθωση των ρυτίδων και κάνει σύσφιξη του δέρματος.


2) VICHY PURETE THERMALE 3 IN 1.(15ml). Γαλάκτωμα καθαρισμού 3 σε 1. Καθαρισμός, τονωτική λοσιόν και ντεμακιγιάζ προσώπου. Πολύ καλό προϊόν ακόμα και για ευαίσθητες επιδερμίδες. Έχει τέλεια υφή και αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα.


3) VICHY EAU THERMALE (50ml) Ένα ιαματικό μεταλλικό νερό που καταπραΰνει και εξισορροπεί την επιδερμίδα. Είναι 100% αγνό, φυσικό και πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία. Ιδανικό και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. 


4)VISHY IDEAL BODY Lait-serum, Serum-milk.(30ml). Γαλάκτωμα για το σώμα. Έχει λεπτόρρευστη υφή, μοναδικό άρωμα και δίνει στην επιδερμίδα τέλεια ενυδάτωση και φρεσκάδα. Επίσης ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες.


Υ.Γ. Το κείμενο το έγραψα γιατί κατά καιρούς σας μιλάω για προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιώ. Ουδεμία σχέση επαγγελματική ή άλλη έχω με την εταιρεία.




Κείμενο: Μ. Στρατή





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γυναικεία tips ομορφιάς

Η "μηχανή" του περήφανου μπαμπά (ΑΝΕΚΔΟΤΟ)

Μοσχάρι νουά με τυρί και ζαμπόν