Προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, Olivia.

Σήμερα θα σας μιλήσω για 3 προϊόντα περιποιήσης της επιδερμίδας που μου τα έκανε δώρο μια φίλη μου και μου άρεσαν πάρα πολύ. Είναι από την εταιρεία PAPOUTSANIS και φέρουν το όνομα Olivia.

                           

Αρχίζω με το σαπούνι Natural bar soap 125 γρ. Είναι 100% φυτικό προϊόν. Είναι ένα αγνό σαπούνι με ελαιόλαδο και μέλι. Δεν περιέχει χρωστικές ουσίες, συνθετικά χρώματα και δεν έχει ζωικά συστατικά. Αφήνει ένα απαλό ευχάριστο άρωμα.

                           

Συνεχίζω με το hand wash προϊόν. Είναι 300ml. Έχει πολύ όμορφο άρωμα, δεν περιέχει Parabens, συνθετικά χρώματα, σιλικόνες και συστατικά ζωικής προέλευσης. Είναι και αυτό φυσικό προϊόν πλούσιο σε εκχύλισμα ελιάς και μαλακή γλυκερίνη. Το PH του είναι φιλικό προς το δέρμα και ακόμα και τα πιο ευαίσθητα χέρια τα ενυδατώνει και τα κάνει απαλά. 
Χρήση: Απλώστε λίγη ποσότητα στα χέρια και κάντε απαλές κινήσεις. Ξεβγάλετε με αρκετό νερό.

                           

Και το τελευταίο προϊόν αλλά πρώτο και αυτό σε ποιότητα, είναι hand cream. Και αυτή η κρέμα είναι φυσικό προϊόν πλούσιο σε εκχύλισμα ελιάς. Είναι εμπλουτισμένη με λάδι αμυγδάλου και προσφέρει ενυδάτωση στα ξηρά, σκασμένα, ταλαιπωρημένα χέρια. 
Χρήση: Απλώστε τη στα χέρια σας κάνοντας απαλό μασάζ για άμεση απορρόφηση.
Ούτε αυτό το προϊόν περιέχει Parabens, συνθετικά χρώματα προπυλενογλυκόλη και συστατικά ζωικής προέλευσης. Είναι 75ml.

                              



    Υ.Γ Τα προϊόντα ομορφιάς που δείχνω κατά καιρούς στο blog μου είναι προϊόντα που έχω αγοράσει ή είναι δώρα από κάποιους γνωστούς και φίλους.  Ουδεμία σχέση επαγγελματικής συνεργασίας υπάρχει μεταξύ εμού και της εκάστοτε εταιρείας που δείχνω.

Μ. Στρατή

   





Σχόλια

  1. Μίνα μου πρέπει να είναι υπέροχα προϊόντα! Θέλω εδώ και καιρό να τα δοκιμάσω και θα το κάνω σύντομά! Ειδικά την κρέμα χεριών την έχω βάλει στο μάτι! Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γυναικεία tips ομορφιάς

Η "μηχανή" του περήφανου μπαμπά (ΑΝΕΚΔΟΤΟ)

Μοσχάρι νουά με τυρί και ζαμπόν