Δεν είναι τίποτα δεδομένο...

                            
                           
Κοιτάζω έξω από το παράθυρο!
Χιονίζει!!! 
Ο αέρας λυσσομανά, ο ήλιος έχει χαθεί πίσω από τα γκριζόμαυρα σύννεφα και εγώ σκέφτομαι τις ομορφιές που μας δίνει η ζωή χωρίς να ζητά ανταλλάγματα.
Σκέφτομαι πόσο τυχερός μπορεί να είναι κάποιος, που είναι καλά στην υγεία του και αυτός και οι αγαπημένοι του και μπορούν να απολαύσουν μια τέτοια μέρα. 
Πως παρά τις δυσκολίες που έχει ο κόσμος λόγω της οικονομικής κρίσης, το να απολαμβάνεις ένα τέτοιο τοπίο δεν είναι δεδομένο για όλους. 
Το λέω αυτό γιατί την ίδια στιγμή, υπάρχουν άνθρωποι γύρω μας που είναι ξαπλωμένοι σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου ή ακόμα και στο σπίτι τους, με σοβαρά θέματα υγείας. Που παρακαλούν το θεό να έκανε ένα θαύμα και να γίνονταν καλά. Να μπορούσαν να  ζήσουν από την θαλπωρή του σπιτιού τους τέτοιες όμορφες στιγμές. Να μπορούσαν να βγουν έξω, να παίξουν με τα παιδιά τους χιονοπόλεμο. Να μπορούσαν να ξανάβλεπαν και το επόμενο χιόνι... 

Δεν ξέρω γιατί το έγραψα αυτό! Απλά ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την σκέψη μου.
Και να πω, πως όσο είμαστε καλά ας μην μιζεριάζουμε για οτιδήποτε.
Ας απολαμβάνουμε τα όμορφα πράγματα χωρίς να δυσανασχετούμε για μικροπράγματα...
Και να θυμόμαστε πως τίποτα δεν είναι δεδομένο!!

Να έχετε όλοι μια όμορφη χειμωνιάτικη μέρα!!!

Μ.ΣΤΡΑΤΗ

Σχόλια

  1. Μίνα μου είναι πολύ όμορφο αυτό που έγραψες και έκανες πολύ καλά! Είναι αλήθεια ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο γι΄αυτό ας είμαστε ευγνώμων όταν έχουμε την υγεία μας εμείς και οι γύρω μας και μπορούμε να απολαμβάνουμε τέτοια θαύματα της φύσης!!! Γιατί κάθε μέρα που ξημερώνει είναι από μόνη της ένα θαύμα... Πόσο μάλλον όταν σου προσφέρει και τέτοια όμορφα θεάματα!!!!! Πολλά φιλιά αγαπημένη μου φίλη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Αναστασία μου!. Να εισαι καλα! 😘

      Διαγραφή
  2. Πόσο μα πόσο δίκιο έχεις Μίνα!!! Πολύ όμορφο κείμενο, γεμάτο αλήθειες που δυστυχώς ξεχνάμε συχνά!!! Καλό σου βράδυ, φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσο "δίκιο" έχεις καλή μας φίλη;
    ¨Όμορφο Βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γυναικεία tips ομορφιάς

Η "μηχανή" του περήφανου μπαμπά (ΑΝΕΚΔΟΤΟ)

Μοσχάρι νουά με τυρί και ζαμπόν