Παρασκευή, 2 Ιανουαρίου 2015

Ο ΓΑΠ σε...κόμμα!

                 

Ότι ο ΓΑΠ θα γίνει ρυθμιστής των εκλογών του Ιανουαρίου με αφήνει άναυδη.
Στην αρχή με άφησε άναυδη ότι ο κύριος ΓΑΠ κάνει κόμμα. Επιστρέφει δηλαδή για να συνεχίσει το καταστροφικό του έργο. Μάλιστα ακούγεται πως σήμερα ή αύριο θα το ανακοινώσει.
Πολλά εφιαλτικά σενάρια γυρίζουν στο μυαλό μου. 
Ένα θα σας πω μόνο!
Φανταστείτε να δούμε τους πρώην συμμαθητές να δίνουν τα χέρια, όπως τα είχε δώσει ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο στις προηγούμενες εκλογές και έκαναν μαζί κυβέρνηση. Λέω λοιπόν μήπως, ο ΓΑΠ γίνει η πατερίτσα του Αντώνη. 
Ακούγεται τουλάχιστον τρομακτικό!!!
Όσο για το όνομα που θα δώσει στο κόμμα του, αν και είναι αργά τώρα, θα ήθελα να του κάνω μια πρόταση:
- Γιώργη, να το βγάλεις "ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ".

                              


                

Μ.Στρατή

2 σχόλια:

 1. Μίνα μου αυτό το θέμα το άκουσα και εγώ πρόσφατα και αν και δεν ξέρω πολλά από πολιτική, μου προκαλεί γέλιο και πολύ γέλιο μάλιστα και ειλικρινά απορώ θα βρεθεί άνθρωπος να τον ψηφίσει;, τώρα πάλι αν συμβεί το σενάριο που λες με τον Σαμαρά, ζήτω που καήκαμε!!! Δεν το πιστεύω ότι το γράφω αυτό αλλά καλύτερα η χρυσή αυγή παρά αυτοί οι δυο μαζί.
  Αν και στις 25 θα βρίσκομαι τυχαία στην Ελλάδα, δεν υπάρχει περίπτωση να πάω ψηφίσω κανέναν τους!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτός ο άνθρωπος Τούλα μου μας έβαλε στην κρεμάλα και τώρα ζητά την ψήφο του λαού. Να δεις πού θα είναι αρκετοί αυτοί που θα το κάνουν! Οι πολιτικοί στην Ελλάδα έχουν κάνει τον κόσμο να τους έχει βαρεθεί!

   Διαγραφή

Τα πλούτη δεν φέρνουν την ευτυχία.

Ήταν ένα Αυγουστιάτικο δειλινό. Ο ουρανός εκεί που άγγιζε την θάλασσα δημιουργούσε μια πανδαισία χρωμάτων. Το πορτοκαλί, το κίτρινο, το...