Για σένα που γύρισες από τις διακοπές...


Ναι λοιπόν, είναι πραγματικότητα......γύρισες! 
Και αυτό βέβαια το έκανες αν είσαι από τους τυχερούς που έφυγαν για λίγες μέρες διακοπών.
Γύρισες, με ή χωρίς γεμάτες μπαταρίες. 
Και τώρα τί; 

Νιώθεις πάλι την καθημερινότητα να σε καταβάλλει. Ξανάρχισαν οι δουλειές του σπιτιού. Καθάρισμα, μαγείρεμα, πλύσιμο και σιδέρωμα ρούχων, ψώνια στο σούπερ μάρκετ και όλα αυτά που κάνεις όλο το χρόνο ξανά και ξανά και δεν τελειώνουν ποτέ. Αν είσαι από τις γυναίκες που δουλεύουν εκτός σπιτιού, ακούς το ρολόι να σε ξυπνά στις 7.00 και εσένα ο νους σου είναι στο νησί και στις όμορφες παραλίες που είχες πρόσφατα επισκεφθεί.
Το ίδιο "μοτίβο"και για σας τους άντρες. Μια από τα ίδια..... δουλειά σπίτι, σπίτι δουλειά!
Και σκέφτεσαι ότι θα μπει ο Σεπτέμβρης που ανοίγουν σχολεία, φροντιστήρια και πρέπει να είσαι έτοιμος οικονομικά και ψυχολογικά για όλα αυτά.
Βάζεις κάτω τους λογαριασμούς που σε περίμεναν με το που γύρισες και τους φόρους που περιμένεις να έρθουν και το σκηνικό των "μετά διακοπών" σου φέρνει κάτι από θρίλερ.
Και κάθεσαι και σκέφτεσαι πότε είναι οι επόμενες μέρες που μπορεί να κάτσεις λίγο. Και σου βγαίνουν.........Χριστούγεννα!!
Λίγο μακριά ε;
Τι να πω; 

Αυτό που μπορεί να μας δίνει κάθε τόσο "ενέσεις" χαράς είναι να περνάμε λίγο χρόνο με δικούς μας ανθρώπους. Ένα καφεδάκι με τους φίλους μας, μια βόλτα τις ελεύθερες ώρες της βδομάδας με την οικογένειά μας, μια ωραία ταινία που θα δούμε, λίγο περπάτημα, λίγο χρόνο αποκλειστικά για μας. 

Όπως και να έχει, έτσι είναι....
Ζούμε την καθημερινότητά μας με τις όμορφες και τις άσχημες στιγμές της και όλο αυτό αθροιστικά κάνει την ζωή μας!

Επαναπροσδιορισμός και ανασύνταξη λοιπόν!
Καλό Φθινόπωρο! 

Μ. Στρατή

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γυναικεία tips ομορφιάς

Μοσχάρι νουά με τυρί και ζαμπόν

Η "μηχανή" του περήφανου μπαμπά (ΑΝΕΚΔΟΤΟ)