Παντζάρια σαλάτα με σως γιαουρτιού

Παρασκευή σαλάτας:

Καθαρίζουμε τα παντζάρια και αφού τα κόψουμε σε μικρά κομμάτια τα βάζουμε σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό να βράσουν.


Μέσα σε μια πιατέλα βάζουμε μισό ποτήρι ελαιόλαδο, 3 κουταλιές γιαούρτι στραγγιστό ,4 σκελίδες λιωμένο σκόρδο, 1 σφηνάκι ξύδι, ένα κουτάλι  της σούπας μπαλσάμικο, πάπρικα, πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει μία όμορφη σως.
 




Αφού κρυώσουν λίγο τα παντζάρια που έχουμε βράσει τα κόβουμε σε φέτες και τα ρίχνουμε στην πιατέλα με τη σως.


Ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν και τα βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσουν.
Καλή μας όρεξη!!!














Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γυναικεία tips ομορφιάς

Μοσχάρι νουά με τυρί και ζαμπόν

Η "μηχανή" του περήφανου μπαμπά (ΑΝΕΚΔΟΤΟ)