Τρίτη, 27 Μαΐου 2014

Παντζάρια σαλάτα με σως γιαουρτιού

Παρασκευή σαλάτας:

Καθαρίζουμε τα παντζάρια και αφού τα κόψουμε σε μικρά κομμάτια τα βάζουμε σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό να βράσουν.


Μέσα σε μια πιατέλα βάζουμε μισό ποτήρι ελαιόλαδο, 3 κουταλιές γιαούρτι στραγγιστό ,4 σκελίδες λιωμένο σκόρδο, 1 σφηνάκι ξύδι, ένα κουτάλι  της σούπας μπαλσάμικο, πάπρικα, πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει μία όμορφη σως.
 




Αφού κρυώσουν λίγο τα παντζάρια που έχουμε βράσει τα κόβουμε σε φέτες και τα ρίχνουμε στην πιατέλα με τη σως.


Ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν και τα βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσουν.
Καλή μας όρεξη!!!














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάμε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Ένα όμορφο Σάββατο του Ιουνίου κατέβηκα μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα Σύνταγμα και Ερμού. Είχε αρκετό κόσμο γιατί ήταν μια ...