Ο καιρός σήμερα

Τετάρτη 08/01/2014

Καλό καιρό στις περισσότερες περιοχές της χώρας με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και νότια και πιθανότητα λίγων βροχών στη Βόρεια Κρήτη, περιμένουμε την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, ενώ στα βόρεια ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί παγετός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 17 στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 7 έως 19 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 9 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Ασθενείς έως μέτριοι βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Λίγες νεφώσεις, κυρίως στα ανατολικά και βόρεια, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, μέτριοι έως ισχυροί στο Σαρωνικό και ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις στο Ν. Ευβοϊκό.

Καλό καιρό με αρκετό κρύο το πρωί και περιορισμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Πηγή:www.meteo.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γυναικεία tips ομορφιάς

Η "μηχανή" του περήφανου μπαμπά (ΑΝΕΚΔΟΤΟ)

Μοσχάρι νουά με τυρί και ζαμπόν