Ο καιρός σήμερα

Αραιές νεφώσεις με τοπικές βροχές στα πεδινά και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της Δυτικής Μακαδονίας και της Θεσσαλίας. Η θερμοκρασία στην βόρεια Ελλάδα από -4 εώς 11 βαθμούς.

Βαθμιαία πυκνότερες νεφώσεις  με ορατότητα περιορισμένη το πρωί θα έχει η Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία από 2 εώς 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό στην αρχή θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στη συνέχεια όμως θα γυρίσουν σε ανατολικούς 4-5 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις που μέσα στη μέρα θα αυξηθούν θα έχει η Αττική. Η θερμοκρασία από 5 εώς 16 βαθμούς. Οι άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Στο Βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 5-6 μποφόρ με ενίσχυση στα 7 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις και αργότερα στο Νοτιοδυτικό σε ανατολικούς-νοτιοανατολικούς 4-5 μποφόρ. Στο Ιόνιο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 4-5 μποφόρ και στην συνέχεια σε ισχυρούς 6 και το βράδυ 7 μποφόρ θυελλώδεις.

Η θερμοκρασία στις Κυκλάδες 8 εώς 16 βαθμούς και στην Κρήτη εώς 18. Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα 9 εώς 17.



Πληροφορίες από το meteo.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γυναικεία tips ομορφιάς

Η "μηχανή" του περήφανου μπαμπά (ΑΝΕΚΔΟΤΟ)

Μοσχάρι νουά με τυρί και ζαμπόν