Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014

Ο καιρός σήμερα

Τρίτη 14/01/2014

Αυξημένες κατά περιόδους νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά και τα Δωδεκάνησα, περιμένουμε την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2013. Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 12 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 16 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 8 έως 18 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 9 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς και τοπικά στο Κρητικό και το Βόρειο Αιγαίο μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί με ενίσχυση σε σχεδόν θυελλώδεις από τις βραδινές ώρες.

Παροδικές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στο Νότιο Ευβοϊκό βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι.

Αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Πηγή:www.meteo.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Γιαννάκης είπε την αλήθεια... ΑΝΕΚΔΟΤΟ

Είναι ο Γιαννάκης και παίζει στο πάρκο της γειτονιάς του. Ξαφνικά βλέπει τον μπαμπά του πίσω από ένα δέντρο μαζί με την νονά του να φιλι...