Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2013

Ο καιρός σήμερα

Δευτέρα 09/12/2013

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, περιμένουμε τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013. Το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός ενώ κατά τόπους η ορατότητα θα είναι περιορισμένη.

Η θερμοκρασία σε άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της, θα κυμανθεί από -5 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από -3 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 2 έως 15 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 1 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα με τη μέγιστη στην Ήπειρο να μην ξεπερνά τους 12 βαθμούς και από 5 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και νότια της Ρόδου σχεδόν θυελλώδεις και στο υπόλοιπο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς και από το μεσημέρι και μετά μέτριοι έως ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το μεσημέρι και μετά βορειοδυτικοί μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι και μετά, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό θα πνέουν ασθενείς και από το βράδυ βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και στο Νότιο Ευβοϊκό ασθενείς και από το βράδυ δυτικοί νοτιοδυτικοί μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις και παγετό τις πρωινές ώρες, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 10 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Πηγή:www.meteo.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι να μου πείτε και εσείς γατάκια...; (ΑΝΕΚΔΟΤΟ)

Σε μια πλατεία στο κέντρο της Αθήνας συζητούν τρία παιδάκια για τις δουλειές που κάνουν οι μπαμπάδες τους. Ο μικρός Κωστάκης περήφανο...