Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013

Ο καιρός σήμερα

Παρασκευή 20/12/2013

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, που θα είναι κατά τόπους αυξημένες στην Κρήτη και το Νότιο Αιγαίο και θα εκδηλωθούν λίγες τοπικές βροχές, περιμένουμε την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -6 έως 10 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από -3 έως 12 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 2 έως 13 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από -2 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 5 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και το πρωί στο Νότιο Ευβοϊκό βόρειοι σχεδόν μέτριοι.

Ηλιοφάνεια και παγετό τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 10 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Πηγή:www.meteo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα πλούτη δεν φέρνουν την ευτυχία.

Ήταν ένα Αυγουστιάτικο δειλινό. Ο ουρανός εκεί που άγγιζε την θάλασσα δημιουργούσε μια πανδαισία χρωμάτων. Το πορτοκαλί, το κίτρινο, το...