Ο καιρός σήμερα

Τρίτη 24/12/2013


Αυξημένες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές βροχές από το μεσημέρι και μετά στη Δυτική Κρήτη, την Πελοπόννησο, τη Στερεά και τη Θεσσαλία, περιμένουμε την Τρίτη Παραμονή των Χριστουγέννων 24 Δεκεμβρίου 2013. Το πρωί κατά τόπους η ορατότητα θα είναι περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 10 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 12 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 14 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 5 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 6 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς και στο Νότιο Αιγαίο μέτριοι με σταδιακή ενίσχυση σε ισχυρούς. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και στον Πατραϊκό τοπικά ισχυροί.

Συννεφιά περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα βορειοανατολικοί έως μέτριοι.

Αυξημένες νεφώσεις, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 9 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Πηγή:www.meteo.gr/


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γυναικεία tips ομορφιάς

Η "μηχανή" του περήφανου μπαμπά (ΑΝΕΚΔΟΤΟ)

Μοσχάρι νουά με τυρί και ζαμπόν