Ο καιρός σήμερα

Τρίτη 03/12/2013

Αυξημένες νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με τοπικές βροχές στην Ανατολική Ηπειρωτική Ελλάδα, την Πελοπόννησο, την Κρήτη, την Εύβοια και το Νοτιοανατολικό Αιγαίο, περιμένουμε την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν κατά τόπους στις ορεινές περιοχές και νωρίς το πρωί σε περιοχές με σχετικά χαμηλό υψόμετρο της Δυτικής Μακεδονίας.

Η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί από 0 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα με τη μέγιστη στη Δυτική Μακεδονία να μην ξεπερνάει τους 3 βαθμούς, από 7 έως 8 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 12 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 8 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 10 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις και τοπικά στο Βόρειο και το Δυτικό Αιγαίο πολύ θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις και τοπικά στον Πατραϊκό και τον Αμβρακικό πολύ θυελλώδεις 9 μποφόρ.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Τα φαινόμενα από το μεσημέρι θα περιοριστούν στα βόρεια του νομού. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 10 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί θυελλώδεις στο Σαρωνικό και πολύ θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές νωρίς το πρωί και γρήγορη βελτίωση, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 9 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.

Πηγή:www.meteo.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γυναικεία tips ομορφιάς

Μοσχάρι νουά με τυρί και ζαμπόν

Η "μηχανή" του περήφανου μπαμπά (ΑΝΕΚΔΟΤΟ)