Ο καιρός σήμερα

Παρασκευή 06/12/2013

Αραιές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα οι οποίες στη Δυτική Ελλάδα σταδιακά θα πυκνώσουν, περιμένουμε την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013. Το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός.


Η θερμοκρασία σε άνοδο θα κυμανθεί από -5 έως 12 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από -3 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 2 έως 16 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 2 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα με τη μέγιστη στην Ήπειρο να μην ξεπερνά τους 9 βαθμούς και από 5 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι αλλά από το μεσημέρι και μετά θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς μέτριους και στα νοτιοδυτικά ισχυροούς. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Προγνώσεις καιρού για όλη την Ελλάδα. Παρατηρήσεις από το μεγαλύτερο δίκτυο μετεωρολογικών σταθμων. Μετεωρολογικοί χάρτες θαλασσών. Ιστιοπλοϊκοι ...Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 14 με 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το μεσημέρι νοτιοδυτικοί έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από ασθενείς.

Πηγή:www.meteo.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γυναικεία tips ομορφιάς

Η "μηχανή" του περήφανου μπαμπά (ΑΝΕΚΔΟΤΟ)

Μοσχάρι νουά με τυρί και ζαμπόν