Ο καιρός σήμερα

Παρασκευή 13/12/2013

Νεφώσεις στα ανατολικά και στο Αιγαίο με λίγες βροχές στα πεδινά και λίγα χιόνια κυρίως στα ορεινά της Κρήτης και της Εύβοιας, και βελτιωμένο καιρό στην υπόλοιπη χώρα, περιμένουμε την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013. Τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα εκδηλωθεί τοπικά ισχυρός παγετός, ενώ χιονοπτώσεις κατά διαστήματα ενδέχεται να εκδηλώνονται στα ανατολικά τμήματα της Θράκης και κυρίως στον Έβρο.

Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από -7 έως 9 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, με τις μέγιστες στη Θράκη να είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερες, από -2 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από -3 έως 11 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 2 έως 7 στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και από 5 έως 10 βαθμούς στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί εντάσεων 5 έως 6 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά πελάγη τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι και στα ανοικτά τοπικά μέτριοι.

Νεφώσεις με πιθανότητα για πρόσκαιρες βροχές στα πεδινά και λίγες πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά μέχρι το μεσημέρι, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 11 βαθμούς στην πόλη και στους 7 με 9 βαθμούς στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις και παγετό το πρωί, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 9 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς.

Πηγή:www.meteo.gr/


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γυναικεία tips ομορφιάς

Η "μηχανή" του περήφανου μπαμπά (ΑΝΕΚΔΟΤΟ)

Μοσχάρι νουά με τυρί και ζαμπόν