Ο καιρός σήμερα

Παρασκευή 22/11/2013


Ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα ανατολικά ηπειρωτικά, στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στο Αιγαίο, με σταδιακό περιορισμό των φαινομένων στο Ανατολικό Αιγαίο και πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού στην υπόλοιπη χώρα με νέα επιδείνωση το βράδυ στα δυτικά, περιμένουμε την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 19 στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 20 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 15 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, με τις μέγιστες στα Δωδεκάνησα και στη Βόρεια Κρήτη να είναι 2 με 4 βαθμούς υψηλότερες.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις με σταδιακή σημαντική εξασθένηση μετά το μεσημέρι, οπότε πρόσκαιρα θα στραφούν στα βόρεια σε βόρειους μέτριους και στα νότια σε δυτικούς μέτριους έως ισχυρούς. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι, αλλά από το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς μέτριους μέχρι ισχυρούς με τάσεις παραιτέρω ενίσχυσης.
Βροχές ή καταιγίδες, κυρίως στα ανατολικά και νότια, και πολύ γρήγορη βελτίωση του καιρού με λίγες νεφώσεις που το βράδυ θα πυκνώσουν, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.
Παροδικές νεφώσεις, αυξημένη υγρασία και περιορισμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Πηγή:www.meteo.gr/

stratimina68.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γυναικεία tips ομορφιάς

Μοσχάρι νουά με τυρί και ζαμπόν

Η "μηχανή" του περήφανου μπαμπά (ΑΝΕΚΔΟΤΟ)