Ο καιρός σήμερα

Τετάρτη 27/11/2013

Αρχικά βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, βόρεια και τα νησιά του Ανατολικού και Νοτίου Αιγαίου, οι οποίες βαθμιαία θα σταματήσουν και λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην υπόλοιπη χώρα περιμένουμε την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, καθώς επίσης τις πρωινές ώρες και σε ημιορεινές περιοχές της Δ. Μακεδονίας και της Ηπείρου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 12 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 9 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 4 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, αλλά στην Ήπειρο η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη, 15 έως 18 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 15 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο γενικά από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν, με εξαίρεση το Βορειοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ και στον Κορινθιακό ισχυροί 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα βόρεια του νομού τις απογευματινές ώρες περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, οι οποίοι βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες, πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά, αλλά και γρήγορη βελτίωση του καιρού περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 8 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

Πηγή:www.meteo.gr/


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γυναικεία tips ομορφιάς

Η "μηχανή" του περήφανου μπαμπά (ΑΝΕΚΔΟΤΟ)

Μοσχάρι νουά με τυρί και ζαμπόν