Ο καιρός σήμερα

Δευτέρα 18/11/2013

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας οι οποίες από το μεσημέρι και μετά στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν, περιμένουμε τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013. Τοπικές βροχές είναι πιθανό να εκδηλωθούν στα νησιά του Ιονίου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 4 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 18 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 8 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 10 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις με σταδιακή εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι με σταδιακή ενίσχυση στο Κεντρικό και Βόρειο Ιόνιο από τις βραδινές ώρες σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες το απόγευμα θα πυκνώσουν, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι στο Σαρωνικό και μέτριοι έως ισχυροί στο Νότιο Ευβοϊκό με σταδιακή εξασθένηση από τις βραδινές ώρες.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες το απόγευμα θα αυξηθούν, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι.

Πηγή:www.meteo.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γυναικεία tips ομορφιάς

Μοσχάρι νουά με τυρί και ζαμπόν

Η "μηχανή" του περήφανου μπαμπά (ΑΝΕΚΔΟΤΟ)