Ο καιρός σήμερα

Γενική πρόγνωση

Τετάρτη 13/11/2013

Αυξημένες νεφώσεις με βροχές στα δυτικά και κεντρικά τμήματα της χώρας, περιμένουμε την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013. Τα φαινόμενα στα δυτικά σταδιακά θα ενισχυθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 13 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 14 έως 22 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 14 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 12 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τη μέγιστη στα βόρεια παράλια του νησιού να φτάνει τοπικά τους 25 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και στο υπόλοιπο Αιγαίο ανατολικοί νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι αλλά βαθμιαία θα ενισχυθούν σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις.

Παροδικές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές με βροχές από τις βραδινές ώρες, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι.

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές στα νότια τμήματα του νομού, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Πηγή:www.meteo.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γυναικεία tips ομορφιάς

Η "μηχανή" του περήφανου μπαμπά (ΑΝΕΚΔΟΤΟ)

Μοσχάρι νουά με τυρί και ζαμπόν