Βροχές και καταιγίδες.......

Γενική πρόγνωση

Τρίτη 12/11/2013

Βροχές και καταιγίδες κυρίως στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας, με τοπικά ισχυρά φαινόμενα στα δυτικά και βόρεια, περιμένουμε την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013. Στη Θράκη και στο μεγαλύτερο μέρος του Αιγαίου αναμένονται παροδικές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 24 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 14 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, με τις μέγιστες στη Βόρεια Κρήτη να φτάνουν στους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στο βορειοδυτικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, ενισχυόμενοι βαθμιαία κατά τόπους σε θυελλώδεις.

Νεφώσεις με λίγες βροχές κατά περιόδους και πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί μέτριοι.

Βροχές ή καταιγίδες κατά περιόδους, με πιθανότητα για παροδικά έντονα φαινόμενα, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί ισχυροί και στα ανοικτά σχεδόν θυελλώδεις.

Πηγή:www.meteo.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γυναικεία tips ομορφιάς

Η "μηχανή" του περήφανου μπαμπά (ΑΝΕΚΔΟΤΟ)

Μοσχάρι νουά με τυρί και ζαμπόν